Ryhmät

Puhutaan suomea! Mimosan Kohtaamispaikassa. Mukaan voit tulla vaikka joka kerta, tai milloin Sinulle sopii! Toiminta jatkuu 10.1.2024
Puhutaan englantia! tiistaisin klo 15 aurinkoisen vapaaehtoisemme Nadian ohjauksessa.
Liikuntaa naisille maanantaisin Mimosassa! Naiset liikkuu! alkaa 29.1. klo 16.30. RYHMÄSSÄ ENÄÄ PARI VAPAATA PAIKKAA! Ole ajoissa paikalla!
Puhutaan espanjaa! Tiistaisin klo 16.30 Mimosan luokassa kokoontuu espanjankieltä harjoitteleva ryhmä. Ryhmää ohjaavat mainiot vapaaehtoisemme Dayana ja Elvis. Ryhmän ohjauskielet ovat espanja, englanti ja suomi!
Persiankielinen naisten ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai ohjaajamme Zarin johdolla. Seuraa ilmoittelua ryhmän kokoontumispaikoista! HUOMAA! Ryhmä EI KOKOONNU maaliskuussa.
Mimosa ulkoilee! torstaisin. Helmikuussa nautitaan talvisesta ulkoilusta ja tutustutaan yhdessä Saimaa Stadiumiin! Lisätietoja saat henkilökunnalta ja löydät myös Mimosan facebookista/instagramista.
Aikuisille ja nuorille (alaikäraja 16v) avoin ja maksuton kuntosalivuoro Raviradantiellä! Jokainen kuntoilee omalla vastuulla.
Opitaan suomea! ryhmää luotsaa mainio vapaaehtoisemme Matti. Ryhmässä harjoitellaan yhdessä suomen kieltä ja tutustutaan samalla vähän myös Suomen kulttuuriin! RYHMÄ ON TÄYNNÄ!